Κρήτη: Νέα πορεία για τον θάνατο του Κώστα Μανιουδάκη μετά από τα βασανιστήρια αστυνομικών (φωτο – βιντεο)

Συγκέντρωση για τον θάνατο του Κώστα Μανιουδάκη, που έπεσε νεκρός την 1η Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον Αποκόρωνα, την 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Σούδα το βράδυ του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου.

Δείτε:

Κρήτη: Κάνουν τα πάντα να κουκουλώσουν τη δολοφονία του Κ. Μανιουδάκη από τα βασανιστήρια της ΕΛΑΣ- Τώρα κρύβουν τα στοιχεία της δικογραφίας!

Κρήτη: “Ο πατέρας μου πέθανε από τα βασανιστήρια αστυνομικών”- Καταγγελία σοκ για τον θάνατο 58χρονου που εμφανίστηκε από την ΕΛΑΣ ως “αιφνίδιος”

Μέλη από συλλογικότητες των Χανίων διαδήλωσαν και πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Σούδας, ζητώντας να μην ξεχαστεί ο θάνατος του Κώστα Μανιουδάκη και να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου του.

Ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία στην περιοχή, ενώ δε σημειώθηκαν επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μανιουδάκης, έχασε τη ζωή του, πριν από έναν μήνα, μετά από αστυνομικό έλεγχο στον Αποκόρωνα, με την οικογένειά του να καταγγέλλει πως ο άτυχος άνδρας δεν έπεσε νεκρός από ανακοπή, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά, αλλά έπεσε θύμα βίας, από τους αστυνομικούς που βρισκόταν στο σημείο για τον έλεγχο.

Πηγή: zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί